Pohja
175 g Digestivejä
80 g margariinia
Täyte
5 liivatelehteä
425 g mangoja sokeriliemessä (tai ananasta)
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g Philadelphia-tuorejuustoa
1/2 dl sokeria
1/2 sitruunan mehu
1/2 dl ananasmehua
Kiille
4 liivatelehteä
4 dl anananasmehua
1 tlk ananasviipaleita
1. Laita 5 liivatelehteä kylmään veteen likoamaan. Valmista pohja murskaamalla keksit, sulata voi ja sekoita keksimurskaan. Vuoraa noin 23-senttisen irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja painele keksimurska pohjalle. Laita jääkaappiin.
2. Valuta ja soseuta tölkkihedelmät. Vaahdota vaniljavaahto ja pehmennä tuorejuustoa hieman lusikalla. Yhdistä hedelmäsose ja tuorejuusto vaniljavaahtoon, lisää sokeri ja sitruunan mehu.
3. Lämmitä ananasmehu mikrossa lähes kiehuvaksi. Purista pehmenneistä liivatteista ylimääräinen vesi pois ja sekoita yksi kerrallaan kuuman mehun joukkoon. Anna mehun hieman jäähtyä ja lisää se sitten täytteeseen. Sekoita täyte tasaiseksi ja kaada vuokaan. Laita hyytymään ainakin pariksi tunniksi.
4.Valmista kiille kun kakku on kokonaan hyytynyt. Liota 4 liivatelehteä samalla tavalla kylmässä vedessä. Kuumenna ananasmehu kuumaksi ja sekoita liivatelehdet joukkoon. Asettele ananasrinkulat hyytyneen kakun päälle, kaada kiille vielä päälle. Anna hyytyä mielellään yön yli ja vähintään pari tuntia. Päälle voi ripotella kookoshiutaleita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti