Pohja
n. 30 kpl tuplasuklaa-Domino-keksejä
100 g margariinia
Täyte
5 liivatelehteä
2 valkuaista
250 g mascarpone-juustoa
1½ dl kookoshiutaleita
4 dl kuohukermaa
2 dl maitoa
2 tl vanilliinisokeria
½ dl sokeria
1. Murskaa keksit esim. monitoimikoneessa. Lisää rasva ja sekoita. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle ja kaada keksiseos pohjaan, painele tasaiseksi.
2. Liuota liivatelehdet kylmässä vedessä (n. 10 min). Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää vaahtoon mascarpone-juusto ja kookoshiutaleet. Sekoita.
3. Mittaa kattilaan sokerit+kerma+maito ja kiehauta. Lisää liivatteet ja sekoita kunnes liivatteet ovat sulaneet. Jäähdytä.
4. Kaada seos valkuais+tuorejuustoseokseen, sekoita. Seoksesta tulee löysää, mutta se kuuluu asiaan.
5. Kaada keksipohjan päälle ja hyydytä jääkaapissa vähintään 4 tuntia ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti